Opleidingspraktijk

  • Huisarts in opleiding (HAIO)

De HAIO (Huisarts In Opleiding) is een gediplomeerd arts die zich specialiseert in de huisartsgeneeskunde. De HAIO mag en kan dus zelfstandig werken onder toezicht, net zoals een assistent in een ziekenhuis.

Dr. Supeene is erkend als praktijkopleider. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de HAIO, maar alle huisartsen delen hun ervaring en kennis om de HAIO zo goed mogelijk te ondersteunen. Alles wat de HAIO doet, bespreekt hij/zij dagelijks met de andere artsen uit de praktijk.  Aan de hand van uw dossier blijft uw huisarts goed op de hoogte van alles wat er voor uw gezondheid gebeurt. Als u dat wenst, kan u altijd bij uw eigen huisarts terecht. Voel u volkomen vrij om het te vragen.

  • Stagiair

Graag willen we jonge collega’s de kans bieden om bij te leren. Men kan pas echt groeien binnen een beroep als men een goede opleiding heeft genoten waarbij er van andere artsen uit de praktijk kan geleerd worden.

Regelmatig lopen geneeskundestudenten tijdens hun basisopleiding korte stages in onze praktijk. Het is belangrijk dat zij zoveel mogelijk uiteenlopende consultatiemomenten kunnen ervaren. Indien u toch liever niet heeft dat de stagiair de consultatie bijwoont, mag u dit steeds aan uw arts vragen.